Bespaar deze winter met rolluiken op energiekosten!

Wilt u geld besparen op uw energiekosten? Rolluiken bieden dé oplossing. Naast het besparen van energiekosten bieden rolluiken nog vele andere voordelen. Ze zorgen voor veiligheid, privacy, verduistering en geluidswering.

 

Isolerende functie

Nu de winter weer is begonnen, wordt er weer volop gestookt om het lekker warm te houden in huis. Toch gaat er veel warmte verloren via de ramen en de deuren. Rolluiken bieden hier een oplossing voor. Ze bestaan namelijk uit aluminium lamellen met een isolerende schuimkern. Zodra de rolluiken naar beneden zijn, komt er een laag stilstaande lucht tussen het raam en het rolluik. Dit werkt als een soort warmtebrug, waardoor de warmte binnen blijft en niet verloren gaat via ramen of deuren.

 

Besparing energiekosten

Hoewel rolluiken vaak als een flinke investering gezien worden, is het een investering die zich in de loop der jaren terug kan verdienen. Rolluiken kunnen namelijk zorgen voor een jaarlijkse besparing van maar liefst 10% op uw energierekening. De besparing op uw energiekosten in combinatie met de lange levensduur van rolluiken, zorgen ervoor dat het de investering absoluut waard is.

 

Energiezuinigheid

Energiezuinigheid wordt steeds belangrijker. Door geld te besparen op uw energierekening wordt uw huis duurzamer en energiezuiniger. Niet alleen in de winter kunt u geld besparen, maar ook in de zomer kunt u met rolluiken de warmte buiten houden. Op die manier blijft de temperatuur in uw woning redelijk laag, wat bijdraagt aan een lagere energiefactuur.

 

Wij bieden een breed assortiment aan rolluiken. Wilt u rolluiken op maat laten maken? Neem dan contact (http://www.unizon.nl/pg-31072-7-100749/pagina/contact.html) met ons op.

30 bespaar energiekosten 30 bespaar energiekosten