Zomers genieten van woning en terras

De dagen worden langer, het gras wordt groener en de zon laat zich steeds vaker zien. Met het verwelkomen van de lente kijken we uit naar de zomermaanden. Een moment dat veel mensen nadenken over hoe zij hun woning en tuin klaarmaken voor de warme zomerdagen. De tuinmeubels worden weer tevoorschijn gehaald en planten worden gepoot voor een zomerse tuin in bloei. Hoe geniet je extra van een zomerse tuin zonder weg te smelten?

 

Geniet extra van terras en woning met Unizon Zonwering

Al ruim 20 jaar zorgt Unizon Zonwering voor een optimaal leef- en werkklimaat. ‘Wij brengen meer comfort zowel binnen als buitenshuis. Op zomerse dagen kan de temperatuur in huis behoorlijke oplopen door zonlicht’, vertelt Fred Termaat, oprichter Unizon. ‘Op deze warme dagen is het een verademing om verkoeling in huis te vinden.’ Naast particuliere woningen verzorgt Unizon ook zonwering voor bedrijven en VVE’S.

 

Verkoeling binnen- en buitenshuis

Wanneer je geniet van lange dagen op het terras is het fijn om verkoeling in de schaduw te vinden. Volgens Fred blijven mensen vaak noodgedwongen binnen zitten op warme dagen. ‘Wegens gebrek aan schaduw is het in de tuin vaak niet uit te houden. Vervolgens gaan mensen binnen zitten met (rol)gordijnen dicht om de warmte enigszins buiten te houden. Zonde van de heerlijke lente- en zomerdagen en een tuin in bloei!’

 

Bediening vanaf de bank

Unizon biedt dubbele voordelen met verschillende types zonwering, bijvoorbeeld een terrasscherm. Lange dagen in de tuin waarbij men zelf kiest of zij in de zon willen zitten, of de verkoeling in de schaduw op zoeken. Daarnaast houd je met een terrasscherm de warmte van de zon buitenshuis. ‘Met zonwering met elektrische bediening ervaar je nog meer gemak. Je bedient de zonwering gewoon vanaf de bank of het terras.’ Speciaal voor het voorjaar komt Unizon met een voorjaarsactie.

 

Unizon Voorjaarsactie

Tot en met 24 mei ontvangen klanten een gratis motor t.w.v. €250,- bij aankoop van een Verano® zonnescherm. Unizon geeft geheel vrijblijvend advies afgestemd op uw persoonlijke voorkeuren.

Vraag hiervoor een vrijblijvende offerte aan. (http://www.unizon.nl/pg-31072-7-100749/pagina/contact.html)

unizon aan het werk unizon aan het werk