Is jouw woning winterklaar?

Waarom een rolluik onmisbaar is in iedere woning

Ken je dat? In de zomer smelt je weg in de woning en in de winter kun je wel wat extra warmte gebruiken. Heb je dan bij ieder seizoen een passend product nodig? Of is er een oplossing die in ieder seizoen voordelen biedt?

 

Rolluik: van temperatuur tot beveiliging

Een product waar nog niet veel woningbezitters aan denken is rolluiken! Een rolluik biedt naast een prettige woningtemperatuur ook extra beveiliging. En dit is nog maar de helft van de voordelen van een rolluik. Waarom nog meer rolluiken aanschaffen? Wij vertellen je de vele voordelen!

 

De voordelen van rolluiken

Rolluiken staan bekend om effectieve zonwering. Naast de warmte buitenshuis houden in de zomermaanden, is een rolluik ook in de winter zeer geschikt!

 

Bespaar op je energierekening

Een rolluik met een schuimlaag zorgt dat het luik een isolerende werking krijgt. In de winter blijft de warmte binnen en in de zomer juist buiten. Naast gemak ook minder stookkosten en een lagere energierekening!

 

Extra beveiliging

Ook op het gebied van veiligheid biedt een rolluik voordelen. Een rolluik omhoog krijgen is een flinke klus voor een inbreker. Het risico op een inbraak wordt daarom zeker verkleind!

 

Verduistering

Heb je last van slaapproblemen door de lichtval in je slaapkamer? Rolluiken hebben een verduisterend effect. Je slaapkamer wordt volledig verduisterd. Zelfs als het buiten licht is, kun jij heerlijk slapen.

 

Straatgeluiden blijven op straat

Een rolluik met een schuimlaag zorgt naast een isolerende werking ook dat geluiden van buiten niet binnenkomen. Woon je in een drukke buurt of langs een drukke straat? Met een rolluik heb je daar geen last van!

 

Effectieve zonwering

En het meest bekende voordeel is natuurlijk in de zomermaanden. Houdt de hitte buiten de deur en geniet altijd van de perfecte temperatuur.

 

Benieuwd of een rolluik voor jouw woning geschikt is? Wij bieden verschillende typen rolluiken aan.

 

Maak gerust een afspraak. (http://www.unizon.nl/pg-31072-7-100749/pagina/contact.html)

Wij komen graag bij je langs om de mogelijkheden te bespreken, of kom langs in de showroom.

Winterklaar Blog Winterklaar Blog